Καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι

Καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι: Mεγαλύτερη συγκέντρωση και απόδοση 

Οι καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι, είναι από τους σημαντικότερους σύμμαχους μικρών και μεγάλων για καλύτερη συγκέντρωση και ευεξία τόσο στο σχολείο και στο φροντιστήριο.

Πώς, όμως, μπορούμε να αποκτήσουμε καθαρό αέρα στα σχολεία και στα φροντιστήρια και να ενδυναμώσουμε τα παιδιά μας, ώστε να βελτιώσουμε την υγεία και την διάθεσή τους;   

Καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι: Ποιοτικότερο περιβάλλον, ενισχυμένη απόδοση

Στις μέρες μας, λόγω της πανδημίας του Covid-19 έχουν ληφθεί διάφορα μέτρα για τον περιορισμό της. Ωστόσο, τα μέτρα αυτά φαίνεται να μην αναχαιτίζουν τη μετάδοση και άλλων κοινών ιώσεων ή κρυολογημάτων.

Πολλά σχολεία και φροντιστήρια εκτελούν αυστηρούς καθαρισμούς των χώρων όπου βρίσκονται οι μαθητές, όπως είναι οι σχολικές αίθουσες, τα προαύλια και οι διάδρομοι.

Ωστόσο, οι αυστηροί καθαρισμοί φαίνεται να είναι ανεπαρκείς, αφού συντελούνται κυρίως όταν τα σχολεία είναι κλειστά πχ λίγο πριν το άνοιγμά τους.   

Επιπλέον μέτρα που έχουν ληφθεί στους εκπαιδευτικούς χώρους είναι τα αντισηπτικά, οι μάσκες προστασίας και τα ανοιχτά παράθυρα.

Το τελευταίο μέτρο γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρηθεί τις περιόδους με έντονο κρύο και άσχημα καιρικά φαινόμενα.   

Από τα παραπάνω μέτρα το μόνο που ευνοεί την ύπαρξη καθαρού αέρα στο χώρο και την ανανέωση του, είναι τα ανοιχτά παράθυρα. Ένα μέτρο αρκετά ασταθές, όπως αναφέραμε, αφού εξαρτάται άμεσα από τις μεταβολές τους καιρού.   

Έτσι οι καθαριστές αέρα είναι απαραίτητοι για τον καθαρισμό του αέρα στις αίθουσες είτε με ανοιχτά, είτε με κλειστά παράθυρα.

Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας που αναφέρθηκαν είναι σίγουρο πως τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα απαλλαγούν από την απειλή του Covid-19, τις αλλεργίες, τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.  

 Καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι και δέκα πλεονεκτήματα τους:

  1. Αύξηση της ικανότητας των μαθητών να τελειώνουν πιο γρήγορα εργασίες.   
  1. Καλύτερη συγκέντρωση και προσήλωση μέσα στην εκπαιδευτική αίθουσα   
  1. Ενίσχυση μνήμης   
  1. Πιο γρήγοροι υπολογισμοί και πιο σωστές απαντήσεις   
  1. Μείωση πονοκεφάλων  
  1. Μείωση των απουσιών λόγω ασθενείας (αφού μειώνεται η εξάπλωση των ιών και των κρυολογημάτων).   
  1. Μείωση των αλλεργιών. Ένας καθαριστής αέρα μειώνει κατά πολύ τους ρύπους, τη γύρη και τους μικροοργανισμούς, μειώνοντας έτσι τις αλλεργίες και το άσθμα. Όσο πιο καθαρός είναι ο αέρας που υπάρχει σε έναν χώρο, τόσο πιο πιθανό είναι τα άτομα που έχουν κάποιες αλλεργίες να μην εμφανίσουν καθόλου συμπτώματα.  
  1. Μείωση και εξαφάνιση των δυσάρεστων μυρωδιών  
  1. Μείωση υγρασίας και μούχλας στις αίθουσες   
  1. Μείωση των πιθανοτήτων εξάπλωσης των ιώσεων και των κρυολογημάτων, αυξάνοντας έτσι την προστασία από τον Covid-19.  

Ο φυσικός αέρας είναι και ο καθαρός αέρας;  

Για να κερδίσουμε τα παραπάνω πλεονεκτήματα ο φυσικός αέρας, ειδικά αυτός που υπάρχει στις πόλεις, δεν επαρκεί λόγω των ρύπων και των καυσαερίων. Έτσι, η αγορά ενός εξειδικευμένου ειδικού καθαριστή αέρα είναι η καλύτερη επιλογή.

Με αυτόν τον τρόπο, καθαρίζεται τόσο ο αέρας που υπάρχει στο χώρο, όσο και αυτός που εισβάλλει από το εξωτερικό περιβάλλον και τα ανοιχτά παράθυρα.

Ο καθαρός αέρας είναι δικαίωμα όλων μας και το οφέλη του πολλά, ειδικά για την ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας των παιδιών μας. Πρωταρχικός στόχος λοιπόν για μια καλύτερη απόδοση και ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον μάθησης είναι οι καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι . 

Πού μπορώ όμως να βρω τα καλύτερα εξειδικευμένα μηχανήματα για την ενίσχυση και τον καθαρισμό του αέρα στους εκπαιδευτικούς χώρους;  

  Η TelsaMed είναι η λύση που ζητάτε!  

 Η TelsaMed με τη διαστημική της τεχνολογία λανσάρει αυτό που πραγματικά ζητάτε για την ευεξία και την υγεία όλων των παιδιών.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της TelsaMed είναι κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας ως γνώμονα τον πλήρη καθαρισμό του αέρα.   

Τα μηχανήματα εξειδικεύονται σε τέσσερις βασικούς άξονες της καθημερινής ζωής: Τους χώρους συναθροίσεων, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τους ιατρικούς χώρους και τους επαγγελματικούς χώρους. Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται και τα σχολεία, τα φροντιστήρια και γενικότερα οι εκπαιδευτικοί χώροι.   

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της TelsaMed έναντι άλλων εταιριών είναι πως είναι η πρώτη εταιρία που λανσάρει ειδικούς καθαριστές αέρα, οι οποίοι ταυτόχρονα καθαρίζουν και απολυμαίνουν επιφάνειες.

Φανταστείτε τα παιδιά να απολαμβάνουν όχι μόνο τον καθαρό αέρα μέσα στις εκπαιδευτικές αίθουσες, αλλά και καθαρά θρανία, καρέκλες, πίνακα και όχι μόνο.

Τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι ιοί, οι ρύποι και η γύρη αποτελούν πια παρελθόν με τη διαστημική τεχνολογία της TelsaMed και την πλήρη αποστείρωση των επιφανειών και του αέρα.   

  

Καθαροί εκπαιδευτικοί χώροι με τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα!

Η TelsaMed έχοντας ως κινητήρια δύναμή της την ποιότητα και την φροντίδα της υγείας όλων των ανθρώπων προσφέρει πλήθος μηχανημάτων ειδικά σχεδιασμένα για κάθε περίσταση. Παρακάτω, σας παραθέτουμε δύο μηχανήματα  ιδανικά για επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς χώρους. 

Air Silent 30  

Το Air Silent 30 είναι το πιο αθόρυβο μηχάνημα της αγοράς με τις πιο εξειδικευμένες προδιαγραφές. Είναι το καλύτερο για γραφεία, χώρους συνεδριάσεων και αίθουσες φροντιστηρίων ή σχολείων, αφού καλύπτει έως και 45τ.μ.

X AktinR  

Το X AktinR είναι το καλύτερο μηχάνημα στον κόσμο με αθόρυβη λειτουργία. Είναι κατάλληλο για περιβάλλοντα με έντονη δραστηριότητα ατόμων καλύπτοντας έως 100 τ.μ. Ενδείκνυται ιδανικά για αίθουσες εκδηλώσεων και εκπαιδευτικές αίθουσες. Παρέχει περιστροφική κίνηση για παροχή καθαρού αέρα 120°.