Καθαροί και αποστειρωμένοι ιατρικοί χώροι  

Καθαροί και αποστειρωμένοι ιατρικοί χώροι  

Οι καθαροί και αποστειρωμένοι ιατρικοί χώροι , τόσο για τους ασθενείς, όσο και για το ίδιο το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται σκληρά μέσα σε αυτούς είναι μείζονος σημασίας.

Ο καθαρισμός του αέρα και των επιφανειών μπορεί να επιτευχθεί μόνο από πανίσχυρα μηχανήματα, τα οποία υπόσχονται να απολυμαίνουν πλήρως το χώρο σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο.

Πώς λοιπόν, μπορεί να επιτευχθεί ο καθαρισμός αυτός και να ελαττωθούν τα μικρόβια, οι ιοί και τα βακτήρια που υπάρχουν στους ιατρικούς χώρους;  

  

Καθαροί και αποστειρωμένοι ιατρικοί χώροι: Με ποιο τρόπο θα γίνει εφικτό;

Η απάντηση είναι απλή. Ο καθαρισμός του αέρα και των επιφανειών επιτυγχάνεται από ειδικά συστήματα τα οποία με εξειδικευμένες λειτουργίες οδηγούν στην πλήρη απολύμανση των ιατρικών χώρων.

Καταφέρνουν, δηλαδή, να προσφέρουν υγιεινές συνθήκες εργασίας για το ιατρικό προσωπικό και υγιεινές συνθήκες παραμονής για τους ασθενείς και τους επισκέπτες τους.

Χωρίς τα μηχανήματα αυτά οι ιατρικοί χώροι λόγω της προσέλευσης ασθενών δύναται να είναι κοιτίδες μικροβίων, βακτηρίων και λοιμώξεων και καθίστανται απαγορευτικοί ειδικά για την περίοδο που διανύουμε λόγω πανδημίας.  

  

Kαθαροί και αποστειρωμένοι ιατρικοί χώροι: Αμοιβαίο επακόλουθο της Πανδημίας.  

Τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι ΜΕΘ, και γενικότερα οι νοσοκομειακοί χώροι, είναι αναγκαίο να έχουν στην κατοχή τους μηχανήματα καθαρισμού αέρα και επιφανειών. Ειδικότερα, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η πανδημία είναι ακόμα παρούσα με υψηλό κίνδυνο μετάδοσης και διάδοσης του ιού εντός των νοσοκομείων, όπως συμβαίνει και με άλλες ιώσεις και λοιμώξεις.

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καθαρισμός του αέρα και των επιφανειών να είναι πραγματική ανάγκη. Οι καθαριστές πρέπει να είναι συνεχώς σε λειτουργία και να μην απενεργοποιούνται ποτέ.

Ωστόσο, προσοχή! Ο καθαρισμός του αέρα και των επιφανειών από ειδικό καθαριστή δεν αποτελεί πανάκεια για τη μη χρήση μάσκας και το μη εμβολιασμό ενάντια στον Covid-19.

Η χρήση και των τριών μέτρων που προαναφέρθηκαν είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση της πανδημίας και στη μείωση του ιικού φορτίου σε οποιονδήποτε ιατρικό χώρο.   

  

Γιατί διαδόθηκε ο Covid-19;  

Η τεράστια εξάπλωση του Covid-19 οφείλεται στο γεγονός πως ο ιός παραμένει ενεργός και μεταδίδεται ακόμα κι αν το νερό στο σταγονίδιο που τον περιέχει, εξατμιστεί. Τι σημαίνει αυτό;  

Τα σταγονίδια που απομένουν από την εξάτμιση περιέχουν άλατα, πρωτεΐνες και συστατικά του ιού. Τα προαναφερθέντα παραμένουν ενεργά (άρα και μολύνουν) στην περιοχή που βρίσκονται πχ μια ιατρική επιφάνεια.

Τα σωματίδια αυτά είναι πιο μικρά σε μέγεθος και αόρατα στο γυμνό μάτι, ωστόσο είναι δυνατόν να παγιδευτούν σε ένα φίλτρο ULPA και να οδηγήσουν στον καθαρισμό του χώρου από τον Covid-19.  

Πώς λειτουργεί ο καθαριστής του αέρα και των επιφανειών;  

Στα μηχανήματα καθαρισμού ενεργοποιείται η τεχνολογία, Plasma Generator, η οποία απελευθερώνει αρνητικά και θετικά ιόντα σε ποσοστά προσομοίωσης της φύσης. Τα ιόντα αυτά συγκρούονται και επιτίθενται στα βακτήρια, στους μικροοργανισμούς και τους ιούς στον αέρα και τις επιφάνειες. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται η μεμβράνη του κυτταρικού τοιχώματος των παθογόνων αυτών οργανισμών, αναστέλλοντας τη δράση τους και αποσυνθέτοντάς τους ριζικά.   

Οι καθαριστές επιφανειών και αέρα της TelsaMed είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα καθαρισμού και απολύμανσης, ενώ είναι αθόρυβοι και διακριτικοί στο χώρο διατηρώντας τον αέρα καθαρό.

Ενδεικτικά, ο καθαρισμός του αέρα και των επιφανειών επιτυγχάνεται απόλυτα με τα φίλτρα ULPA, τα οποία και απομακρύνουν έως 99,9995% των σωματιδίων που ευδοκιμούν στο χώρο ανεξαρτήτου μεγέθους. Μπορούν ακόμα και να παγιδεύσουν επικίνδυνα σωματίδια έως και 10.2 nm !  

Ο καθαρισμός του αέρα και των επιφανειών επιτυγχάνεται από την TelsaMed, τον  καλύτερο σύμμαχο κατά των αλλεργιών, των γριπών, των ιώσεων, των πνευμονολογικών και των καρδιαγγειακών ζητημάτων, καθώς έχει παρατηρηθεί, πως ο καθαρισμός του αέρα και του ευρύτερου χώρου, ενισχύει την καλή λειτουργία της καρδιάς και τα αιμοφόρα αγγεία.

Με λίγα λόγια, η TelsaMed αποτελεί την νούμερο ένα λύση για την επίλυση του των παραπάνω ζητημάτων υγείας σε όλους τους ιατρικούς χώρους.     

Ποια είναι η TelsaMed;  

Η TelsaMed είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που λανσάρει στην αγορά προϊόντα μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό χώρων, τα οποία απολυμαίνουν πλήρως τόσο τον αέρα στον εκάστοτε χώρο, όσο και τις επιφάνειες σε αυτόν.  

Η TelsaMed, με τη διαστημική της τεχνολογία είναι η νούμερο ένα εταιρία που τολμά κάτι τέτοιο ανατρέποντας ό,τι ήδη ξέραμε στον τομέα της υγιεινής, και υπόσχεται πλήρη καθαρισμό του αέρα και των επιφανειών.   

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων της TelsaMed:  

  • Δεσμεύουν μικροσωματίδια, ιούς, βακτήρια που υπάρχουν στον αέρα, δημιουργώντας μια αέναη αναρρόφηση 360°.   
  • Αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο κατά των συμπτωμάτων των αλλεργιών και του άσθματος, έχοντας ως αποτέλεσμα, ένα άτομο το οποίο έχει αλλεργίες ή άσθμα και βρίσκεται σε ένα χώρο, όπου χρησιμοποιούνται οι καθαριστές της TelsaMed να μην έχει καθόλου συμπτώματα.   
  • Αποστειρώνουν και απολυμαίνουν τους χώρους και τις επιφάνειες, ενώ υπάρχει κοινό στους χώρους αυτούς.  

Το απόλυτο μηχάνημα για τον καθαρισμό του αέρα και των επιφανειών σε χώρους με υψηλή ανάγκη αποστειρωτικής δράσης  

Το AktinR Pro II είναι το καλύτερο σύστημα για ιατρικές ειδικότητες. Συγκεκριμένα είναι κατασκευασμένο ειδικά για Cleans Rooms, ιατρικούς χώρους, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, ΜΕΘ και ιατρεία. Είναι απαραίτητο σε χώρους με υψηλή ανάγκη για αποστειρωτική δράση από την πρώτη κιόλας εναλλαγή αέρα.