καθαρισμός επιφανειών και αέρα

Καθαρισμός επιφανειών και αέρα: 2 λειτουργίες σε ένα μηχάνημα

Καθαρισμός επιφανειών και αέρα μαζί; Δύο λειτουργίες σε ένα μηχάνημα; Τώρα με την TelsaMed κάτι τέτοιο είναι εφικτό! 

Οι τεχνολογικές εξελίξεις του σήμερα και η ιλιγγιώδης πρόοδος της επιστήμης δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση της καθαριότητας και της απολύμανσης στους κλειστούς χώρους.

Πλέον, όλοι μπορούμε να απολαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό των επιφανειών και του αέρα στους κλειστούς χώρους, κάνοντας την παραμονή μας ασφαλή, μακριά από ρυπογόνους μικροοργανισμούς, βακτήρια και ιούς. 

Τα ιόντα δείχνουν το δρόμο 

Η φύση είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος τόσο της επιστήμης, όσο και της τεχνολογίας. Για αυτό χρησιμοποιώντας μηχανισμούς και δυνατότητες που υπάρχουν στη φύση η επίτευξη των παραπάνω είναι δυνατή.

Συγκεκριμένα, τα ιόντα είναι φορτία που περιέχονται σε μόρια ή άτομα και υπάρχουν ελεύθερα στο φυσικό περιβάλλον.

Έτσι, στα μηχανήματα καθαρισμού επιφανειών και αέρα ενεργοποιείται η τεχνολογία, Plasma Generator, η οποία και απελευθερώνει αρνητικά και θετικά ιόντα σε ποσοστά προσομοίωσης της φύσης.  

Τα ιόντα αυτά συγκρούονται και επιτίθενται στα βακτήρια, στα μόρια της μούχλας και τους ιούς στον αέρα και τις επιφάνειες. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται η μεμβράνη του κυτταρικού τοιχώματος των παθογόνων οργανισμών, αναστέλλοντας τη δράση τους και αποσυνθέτοντάς τους.

Τα μηχανήματα καθαρισμού επιφανειών και αέρα σχηματίζουν ένα σύμπλεγμα από συστάδες ιόντων, έτσι ώστε να αισθάνονται οι παρευρισκόμενοι στους χώρους αυτούς ότι βρίσκονται στο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς ίχνος ρύπανσης, αναπνέοντας, έτσι, φρέσκο και καθαρό αέρα. 

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός επιφανειών και αέρα; 

Ο καθαρισμός επιφανειών και αέρα είναι πλέον ανάγκη και λόγω της εμφάνισης του Covid-19, αλλά και ανεξάρτητα από τον ιό αυτόν. Αφού, εάν βρίσκεστε σε χώρους που:  

 • Υπάρχει έντονος συνωστισμός και ατόμων (αυξημένος κίνδυνος νόσησης από ιώσεις, γρίπες) 
 • Υπάρχει έντονη υγρασία, όπου ευδοκιμεί η ανάπτυξη μυκήτων, βακτηρίων και μούχλας  
 • Υπάρχει κλιματισμός στο χώρο, ο οποίος δεν καθαρίζεται και δεν συντηρείται σωστά, με αποτέλεσμα να ευδοκιμεί η εμφάνιση μούχλας και δυσοσμίας στο χώρο.  

Τότε οι καθαριστές επιφανειών και αέρα της TelsaMed είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα καθαρισμού και απολύμανσης, ενώ είναι αθόρυβοι και διακριτικοί στο χώρο διατηρώντας τον αέρα καθαρό.

Ενδεικτικά, ο καθαρισμός επιφανειών και αέρα επιτυγχάνεται απόλυτα με τα φίλτρα HEPA & ULPA, τα οποία και απομακρύνουν από 99% έως 99,9975% των σωματιδίων που ευδοκιμούν στο χώρο ανεξαρτήτου μεγέθους. Ενδεικτικά μπορούν να παγιδεύσουν επικίνδυνα σωματίδια από 10,2 nm.

Οι καθαριστές επιφανειών και αέρα της TelsaMed πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν ισχυρό σύμμαχο κατά των αλλεργιών, των γριπών, των ιώσεων και των πνευμονολογικών ζητημάτων βοηθούν και στην μείωση των καρδιαγγειακών ζητημάτων, καθώς όσο πιο καθαρός είναι ο αέρας, τόσο καλύτερα λειτουργεί και η καρδιά με τα αιμοφόρα αγγεία.

Με λίγα λόγια, η TelsaMed αποτελεί ιδανικό σύμμαχο για καθαρισμό επιφανειών και αέρα σε νοσοκομεία (ΜΕΘ, ιατρεία, διαδρόμους, κτλ.), θεραπευτήρια, κέντρα αποκατάστασης, γηροκομεία και άλλα.  

Ποια είναι η TelsaMed; 

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της TelsaMed είναι κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό επιφανειών και αέρα. Είναι ιδανικά για χώρους συναθροίσεων, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ιατρικών και διάφορων επαγγελματικών χώρων.

Τώρα ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνονται εύκολα, γρήγορα, άμεσα και χωρίς κόπο. Η TelsaMed, η νούμερο ένα εταιρία που τολμά ένα τέτοιο εγχείρημα, υπόσχεται να ταράξει τα νερά στον τομέα της υγιεινής με τη διαστημική της τεχνολογία, για πλήρη αποστείρωση των επιφανειών και του αέρα.  

Είναι η μόνη εταιρία που λανσάρει μηχανήματα για καθαρισμό επιφανειών και αέρα, τα οποία διαφοροποιούνται πλήρως σε σχέση με άλλα στην παγκόσμιο αγορά. Αφού: 

 • Δεσμεύουν μικροσωματίδια, σκόνη, ιούς, γύρη, μούχλα, υγρασία, βακτήρια που υπάρχουν στον αέρα και το γενικότερο αερόλυμα, δημιουργώντας μια αέναη αναρρόφηση 360°.  
 • Καλύπτουν μέχρι 200τ.μ.  
 • Αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο κατά των συμπτωμάτων των αλλεργιών και του άσθματος. Έτσι, ένα άτομο το οποίο έχει αλλεργίες ή άσθμα και βρίσκεται σε ένα χώρο, όπου ο καθαρισμός των επιφανειών και του αέρα είναι επαρκής  μπορεί και να μην έχει καθόλου συμπτώματα.  
 • Αποστειρώνουν και απολυμαίνουν τους χώρους και τις επιφάνειες με την παρουσία κοινού στους χώρους. 
 •  Μπορούν να οδηγήσουν και στην εξάλειψη και σημαντική μείωση δυσάρεστων μυρωδιών. 

Το πλεονέκτημα της TelsaMed: 

Όλα τα μηχανήματα καθαρισμού επιφανειών και αέρα της TelsaMed έχουν μεγάλη παροχή αέρα. Ανάλογα με τη χρήση και το χώρο που επιθυμείτε να τα χρησιμοποιήσετε, έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα πιθανά τετραγωνικά μέτρα και τον κόσμο κατά προσέγγιση που βρίσκεται στους χώρους αυτούς.  

Οι χώροι αυτοί είναι:  

 • Oι ιατρικοί χώροι 
 • Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,  
 • Οι επαγγελματικοί χώροι  
 • Οι χώροι που υπάρχει μεγάλη προσέλκυση κοινού, όπως είναι οι τράπεζες.  

Σε κάθε κατηγορία θα βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες, καθώς και ποιες ακριβώς δυνατότητες παρέχει στο χρήστη. Οι συσκευές της TelsaMed είναι και value for money, καθώς τα χρήματα για την αγορά των μηχανημάτων είναι ελάχιστα μπροστά στα πλεονεκτήματα και στις παροχές που προσφέρουν.