Καθαρό εργασιακό περιβάλλον

Καθαρό εργασιακό περιβάλλον: 5+1 πλεονεκτήματα του καθαρού αέρα

Πώς μπορεί μια εταιρία να φέρει τα πλεονεκτήματα του καθαρού αέρα, όπως αυτά απαντώνται στη φύση, στο εσωτερικό των χώρων; Τώρα με την TelsaMed θα επιτύχετε το απόλυτα καθαρό εργασιακό περιβάλλον!

Ο καθαρός αέρας είναι ανάγκη όλων των ανθρώπων, πόσο μάλλον των εργαζομένων που βρίσκονται πολλές ώρες καθισμένοι στο γραφείο τους με πλήθος ίδιων ή διαφορετικών ατόμων στον χώρο. Αυτό, συχνά καθιστά τον φυσικό αερισμό μη επαρκή.

Αφενός υπάρχει το ενδεχόμενο λανθασμένου αερισμού του χώρου, αλλά και της εισροής βλαβερών ή ρυπογόνων σωματιδίων από το εξωτερικό περιβάλλον προς το εσωτερικό. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό, αν το γραφείο σας βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο ή κοντά σε αυτοκινητόδρομο.

Έτσι, η ανάγκη καθαρισμού του αέρα μέσα από τεχνολογικά μηχανήματα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Πώς κάτι τέτοιο είναι εφικτό;

Η φύση ως πρότυπο   

Μέσα από τη μίμηση της φύσης, ο τεχνητός αέρας προσομοιάζει το φυσικό.  Χρησιμοποιώντας μηχανισμούς και δυνατότητες που υπάρχουν στη φύση, η επίτευξη του παραπάνω είναι δυνατή.

Συγκεκριμένα, τα ιόντα είναι φορτία που περιέχονται σε μόρια ή άτομα και υπάρχουν ελεύθερα στο φυσικό περιβάλλον.

Έτσι, στα μηχανήματα καθαρισμού ενεργοποιείται η τεχνολογία, Plasma Generator, η οποία απελευθερώνει αρνητικά και θετικά ιόντα σε ποσοστά προσομοίωσης της φύσης.   

Τα ιόντα αυτά συγκρούονται και επιτίθενται στα βακτήρια, στη μούχλα και τους ιούς στον αέρα και τις επιφάνειες. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται η μεμβράνη του κυτταρικού τοιχώματος των παθογόνων αυτών οργανισμών, αναστέλλοντας τη δράση τους και αποσυνθέτοντάς τους ριζικά.

Τα μηχανήματα καθαρισμού σχηματίζουν ένα σύμπλεγμα από συστάδες ιόντων. Τα μηχανήματα, σε συνδυασμό με τα φίλτρα ενεργού άνθρακα και τα φίλτρα ULPA και HEPA συντελούν, ώστε να αισθάνονται οι παρευρισκόμενοι στους χώρους αυτούς ότι βρίσκονται στο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς ίχνος ρύπανσης, αναπνέοντας, έτσι, φρέσκο και καθαρό αέρα.   

Συνεπώς, όλη η παραπάνω τεχνολογική εξέλιξη οδηγεί στην πλήρη μίμηση των πλεονεκτημάτων του φυσικού, καθαρού αέρα από τα τεχνολογικά μηχανήματα. Ένα αυθεντικό οικολογικό περιβάλλον βρίσκεται τώρα στο εσωτερικό του γραφείου σας.  

Καθαρό εργασιακό περιβάλλον: Πώς βοηθά τους εργαζόμενους;

Ο καθαρός αέρας προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα προς τους εργαζομένους και όχι μόνο. Έτσι, λοιπόν, τα μηχανήματα που παρέχουν τις παραπάνω δυνατότητες είναι πολύ σημαντικά για τους επαγγελματικούς χώρους.

Για παράδειγμα, τα εμπορικά και δημόσια κτήρια και γενικά εγκαταστάσεις που φιλοξενούν πλήθος κόσμου, όπως είναι τα νοσοκομεία, οι δομές, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και άλλοι επαγγελματικοί χώροι, όπως είναι οι τράπεζες.   

 Όλη η παραπάνω τεχνολογία που αναφέρθηκε, είναι απαραίτητη γιατί μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αερομεταφερόμενων ασθενειών, μικροβίων και ιών στο χώρο.

Βλαβερά στοιχεία, όπως η μούχλα και η υγρασία δεν έχουν άμυνα απέναντι στις συστάδες πλάσματος που σχηματίζονται από συστήματα της TelsaMed.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι συστάδες αυτές να διεισδύουν στα κυτταρικά τοιχώματα των μικροοργανισμών καταστρέφοντάς τους, διαταράσσοντας το DNA τους και αδρανοποιώντας τους.  

Kαθαρό εργασιακό περιβάλλον: 5+1 πλεονεκτήματα 

  1. Αυξάνει την προσήλωση των εργαζομένων στην εργασία  

  1. Μειώνει τους πονοκεφάλους των εργαζομένων  

  1. Μειώνει και εξαφανίζει εντελώς τις δυσάρεστες μυρωδιές  

  1. Αδρανοποιεί τα σωματίδια σκόνης και γύρης που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος εξάπλωσης μολυσματικού αερολύματος στο χώρο, μειώνοντας, έτσι, τα συμπτώματα των αλλεργιών. Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει πως όσο πιο καθαρός είναι ο αέρας που υπάρχει σε έναν χώρο, τόσο πιο πιθανό είναι τα άτομα που έχουν κάποιες αλλεργίες να μην εμφανίσουν καθόλου συμπτώματα.  

  1. Μειώνει την υγρασία και την μούχλα στο χώρο εύκολα και γρήγορα.   

5+1. Μειώνει την πιθανότητα εξάπλωσης ιώσεων και κρυολογημάτων, αυξάνοντας έτσι την προστασία από τον Covid-19.  

 Συνεπώς ο καθαρός αέρας βοηθά στην ενίσχυση των εργαζομένων, συμβάλλοντας στη μείωση των προβλημάτων υγείας και των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων που φέρει το κοινό κρυολόγημα, η γρίπη και η ύπαρξη υγρασίας στο χώρο.

Επιπλέον, όσο πιο καθαρός είναι ο χώρος και ο αέρας και απαλλαγμένος από αερομεταφερόμενους ιούς και βακτήρια, τόσο λιγότεροι εργαζόμενοι θα νοσούν και θα μειωθούν ραγδαία οι ιατρικές άδειες από την εργασία.   

Ποια είναι η TelsaMed;  

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της TelsaMed είναι κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό επιφανειών και αέρα.

Διαθέτει μια σειρά μοντέλων ιδανικά για χώρους συναθροίσεων, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ιατρικών και διάφορων επαγγελματικών χώρων. Τώρα ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνονται εύκολα, γρήγορα, άμεσα και χωρίς κόπο.

Η TelsaMed, η νούμερο ένα εταιρία στο τομέα των ειδικών συστημάτων υγείας, ταράζει τα νερά στον τομέα της υγιεινής με τη διαστημική της τεχνολογία, για πλήρη αποστείρωση των επιφανειών και αέρα.    

Η TelsaMed, η μόνη εταιρία που λανσάρει μηχανήματα για καθαρισμό επιφανειών και αέρα, τα οποία διαφοροποιούνται πλήρως σε σχέση με άλλα στην παγκόσμιο αγορά γνωρίζει και κατανοεί ακριβώς τις ανάγκες σας!   

Μηχανήματα ιδανικά για τον καθαρισμό του αέρα στα γραφεία:  

 Η TelsaMed έχοντας ως κινητήρια δύναμή της την ποιότητα και την φροντίδα της υγείας όλων των ανθρώπων προσφέρει πλήθος μηχανημάτων ειδικά σχεδιασμένα για κάθε περίσταση. Παρακάτω σας παραθέτουμε δύο μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματικούς χώρους, όπως είναι τα γραφεία, τα meeting rooms και οι διάδρομοι.   

Το Air Silent 30 είναι το πιο αθόρυβο μηχάνημα της αγοράς με τις πιο εξειδικευμένες προδιαγραφές. Είναι το καλύτερο για γραφεία, χώρους συνεδριάσεων και αίθουσες αναμονής. Το Air Silent 30 καλύπτει έως και 45τ.μ.  

Το Air Silent 50 είναι το μοναδικό μηχάνημα στον κόσμο με φίλτρα ULPA και τις πιο εξειδικευμένες προδιαγραφές. Σχεδιασμένο για γραφεία, χώρους συνεδριάσεων και αίθουσες ανάγνωσης ή και αναμονής. Το Air Silent 50 καλύπτει έως και 85τ.μ.